Понеділок, 20.05.2024, 19:05Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт Миньковецького ліцею
Головна | | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Жовтень » 1 » Покрова Пресвятої Богородиці
16:08
Покрова Пресвятої Богородиці

Із переходом на новий календар, цьогоріч вперше Україна святкує свято Покрови та День Захисників і Захисниць України 1 жовтня. Із такими змінами ці свята, аж ніяк не втратили своєї цінності, а й, мабуть, навпаки, в зв’язку з подіями, що відбуваються в нашій країні, набули ще більшого значення.

Споконвіку Пресвята Божа Матір була захисницею воїнів. Покрова Пресвятої Богородиці – це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем боролися за право на незалежність рідної країни; свято вшанування козацької доблесті і відваги; свято подяки ветеранам Другої світової війни, які воювали за свою землю. І, нарешті, це день всіх героїв сучасності, які мужньо захищають кордони України.

Ми з вами живемо на славній землі і повинні знати про славні подвиги своїх запорожців, а також про наших земляків воїнів-захисників, які і сьогодні продовжують героїчну сторінку нашої історії, захищаючи наші кордони від ворогів. Для українців ця дата – можливість вшанувати та подякувати воїнам будь-якої статі, що захищають незалежність та суверенітет рідної Батьківщини.

Схиляємо наші голови перед героями, котрі в ці важкі роки стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом і перед світлою памяттю тих воїнів, які в наш час загинули за волю України!

Щиро вітаємо усіх зі святами  – Днем Захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! 

І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу! Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням! Сердечно бажаємо щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Батьківщині! Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

Переглядів: 48 | Додав: учень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Вхід на сайт

» Пошук

» Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

» Архів записів

» Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz