Субота, 27.04.2024, 01:06Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт Миньковецького ліцею
Головна | | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 11 » День відкритих дверей
12:56
День відкритих дверей

День відкритих дверей

   10.04.2018 на базі Миньковецького НВК відбувся «День відкритих    дверей». У заходах взяли участь батьки,а також був запрошений гість  з Славутського ВП старший інспектор ювенальної превенції Сопронюк  Р.О., який провів бесіду виховного характеру на тему : «  Адміністративна відповідальність  неповнолітніх осіб.»  Учні  1 класу  зустріли батьків віршами та піснями.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

На протязі дня батьки відвідували уроки,виховні заходи,спортивні заняття. В дитячому садочку діти разом з виховатилем Гнатюк М.А. показали фрагмент руханки.

 

       У кабінеті української  мови та літератури гості оглянули виставку робіт батьків та дітей «Моя Україна». Відбулася           невимушена розмова про роль сімї у вихованні дітей. Гостям сподобалися вірші, прочитані вчителями Сахнюк Л.В.   та     Жигадло Н.Г.

                               

   Класний керівник 5 класу Мища О.Л. розповіла батькам та учням історію Великодня, яка сягає своїм корінням у глибоку        старовину.Також ознайомила з давньою традицією крашення яєць та випікання пасок. Діти 5 класу привітали батьків        віршами, та провели конкурс «Найсмачніша паска».

                          

                                                                                               Учні 6 класу зустріли батьків словами – спонуканнями до               вивчення англійської мови,розповіли про важливість                         знання бодай однієї іноземної мови. Учні розповіли вірші                  англійською мовою та разом із вчителем заспівали пісню                    «Up to the sky» 

 

 

 

 

 

 

    Соціальним педагогом/ практичним психологом Лишко І.М. було проведено анкетування для      батьків: «Чи добрі ви батьки?»

 

 

 

 

 

 

 

Директор НВК Гаврилюк Л.В. ознайомила батьків з концепцією НУШ. У кінці було запропоновано пригоститися смачним та корисним фіточаєм та скоштувати паски.

 

                       

Переглядів: 389 | Додав: учень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Вхід на сайт

» Пошук

» Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

» Архів записів

» Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz