П`ятниця, 03.05.2024, 10:22Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт Миньковецького ліцею
Головна | | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Жовтень » 1 » Вітання освітянам
19:19
Вітання освітянам

Мабуть недарма так вийшло, що цього року, разом із Днем Захисників і Захисниць України, наша держава відзначає ще одне чудове свято – День працівників освіти!

Освіта – це опора держави, в тому числі і в боротьбі з ворогом! Освітяни – це справжні бійці, які попри всі виклики, мужньо й відповідально тримають свій фронт.

Освітяни – це люди, народжені нести світло, творити добро і залишати часточку своєї душі у своїх вихованцях.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Це особлива дата, коли ми вітаємо всіх, хто навчає і надає знання, і всіх тих, хто працює в закладах освіти. Ваша праця є найціннішим вкладом у молоде покоління, у формування майбутнього України.

Велика подяка та шана ветеранам педагогічної праці. Ваш внесок у розбудову освітньої галузі неоціненний, адже  Ви залишили фундамент для майбутніх звершень!

Освітяни – це ті люди, яким не притаманно тримати в руках автомат, адже їх зброя – знання. Честь і хвала працівникам освітніх закладів, які одягнули військову форму задля того, щоб наші діти жили у вільній українській державі. Вашу працю неймовірно складно оцінити, особливо у такий надважкий для України час!

Визнання і шана освітянам, які працюють зараз в закладах освіти, у цей важкий для країни час! Використовуючи свій досвід, знання, любов до дітей та юнацтва, пристосовуючись до нових вимог і форм навчання, Ви закладаєте в них головне – людяність і патріотизм. Ви вчите їх цілеспрямованості, наполегливості, працелюбності, долучаєте до активного громадського життя. Ви навчаєте не тільки наукам, а й навичкам, цінностям, які складають основу життя.

Щиро дякуємо Вам за Вашу натхненну працю, добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість, за Ваше вміння долати життєві труднощі, за Ваше невичерпне терпіння!

Щиросердно бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров'я, щастя, достатку, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги!

Нехай кожен день принесе Вам нові знання, відкриття та натхнення! Бажаємо вам великого задоволення від своєї роботи, успіхів у досягненні професійних цілей та великої підтримки від учнів, батьків та колег!

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують! Ви здійснюєте зв'язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Нехай кожен ваш учень і кожна учениця стають самобутніми, свідомими та успішними!

Бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров`я, щастя, благополуччя, любові та здійснення мрій! ВСІМ мирного неба та ПЕРЕМОГИ!

Переглядів: 47 | Додав: учень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Вхід на сайт

» Пошук

» Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

» Архів записів

» Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz